VI ARBEJDER FOR AT...

... finde ud af hvor voksnes og unges sociale og politiske miljøer mødes. Det er basisen for at finde frem til metoder der kan forbinde de to sfærer. Vi underviser ungdomsarbejdere og starter lokale handlingsprojekter. Det er vigtigt for os at gøre effekten af politisk deltagelse synlig for unge mennesker.

Klik her for at finde mere information om projektet...


VORES MÅLSÆTNING ER...

... at forøge unge menneskers politiske og sociale deltagelse på lokalt, regionalt, nationalt og europæiske plan. Vi samarbejder med ungdomsarbejdere, udvikler et træningsprogram, implementerer aktiviteter og skaber et policypaper.

Klik her for at finde mere information om projektresultaterne...


VI HÅBER AT KUNNE...

... støtte unge mennesker der er i fare for at blive socialt ekskluderet, ungdomsarbejdere som arbejder med disse unge mennesker samt folk der tager politiske beslutninger. Dette indebærer også at organisere møder, planlægge og implementere aktiviteter, udgive PR materiale, osv.

Klik her for at finde mere information om projektnyheder og aktiviteter...


VORES PARTNERSKAB...

... består af syv erfarne organisationer fra seks europæiske lande. Vi startede i marts 2018 og samarbejder under EU Kommissionens Erasmus+ program.

Klik her for at finde mere information om projektpartnerne og generel information om projektet...

Deltag i vores sidste konference den 6. februar 2020 i Graz (AT). For mere information, klik her .

Hvis du interesseret i at deltage i vores projekt, skal du blot kontakte partnerorganisationen i dit land. Organisationer fra lande uden for partnerskabslandene bedes kontakte projektkoordinatoren. Kontaktinformation findes i INFO sektionen.